Market Explorer -rahoitus auttaa sinua kasvamaan kansainvälisesti

Market Explorer on ketterä ohjelma, jonka avulla suomalaiset yritykset voivat hankkia tietoa uusista markkinoista tai asiakasryhmistä.

Jos et ole vielä kuullut ohjelmasta, voit tutustua sen reunaehtoihin Business Finlandin sivuilla tai blogissamme. Market Explorer -rahoitusta voivat hakea niin pienet, keskisuuret kuin midcap-yritykset.

Excedea on johtava kansainvälisen kasvun asiantuntija, joka voi auttaa yritystäsi selvittämään markkinoita ja löytämään potentiaalisia kumppaneita. Me Excedealla olemme tehneet asiakkaillemme lukuisia projekteja mm. Keski-Euroopan, Baltian ja Pohjoismaiden markkinoilla.

T ämän ohjelman puitteissa asiakkaamme haluavat tyypillisesti:

  • Ymmärtää ostokäyttäytymistä – Me selvitämme asiakkaan ostokäyttäytymistä uudella markkinalla, jotta tuotteesi, palvelusi ja markkinointiviestisi vastaavat juuri oikeaan kysyntään valitussa asiakassegmentissä.
  • Testata useita markkinoita kerralla – jos sinulla on alustavaa tietoa tai signaali siitä, että esimerkiksi Viro ja Latvia voisivat olla sopivia markkinoita yrityksellesi. Me kehitämme ratkaisun markkinoiden testaamiseen ja suoritamme käytännön työn.
  • Perinpohjaisen tutkimuksen yhdestä markkinasta tai segmentistä – jos olet varma siitä, että tuotteellasi on kysyntää tietyllä vientimarkkinalla. Voimme analysoida markkinan potentiaalin tarkemmin sekä selvittää parhaat keinot päästä sisään markkinaan.

 

Jos olet kiinnostunut kuulemaan tarkemmin siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi kansainvälisessä kasvussa, ota meihin yhteyttä. Tutustu myös Excedean referensseihin ja asiakastarinoihin.

References from the field

Co-operation with Excedea has given us a great opportunity to focus on our core business and at the same time be able to use growth opportunities with internationalisation development.

Management Team, Saalasti Oy,


During the project, Excedea offered solutions to improve the success of the project. Feedback from the participants was very positive related to Excedea team's expertise in the field as well as communication and presentation skills.

Regina Raukas, Executive Officer, Economic Affairs and Communication, Estonian Ministry